Centrografic - Tipografie Targu Mures, MuresCentrografic - Tipografie Targu Mures, Mures

Informaţii si comenzi (+4) 0265-220.004 sau office@centrografic.ro

Cum cumpar

Pentru a comanda, trebuie mai intai sa adaugati in cosul de cumparaturi. Puteti adauga in cosul de cumparaturi accesant butonul: Cumpara - aferent produsului dorit. Produsul se va adauga in cos - puteti vedea tot timpul (pe tot parcursul site-ului) ce contine cosul de cumparaturi in partea dreapta a site-ului “Cosul meu”. In pagina cosului de cuparaturi puteti modifica cantitatile produselor alese, sterge. Apoi se “merge la casa”, aici se completeaza datele dumneavoastra de livrare si facturare, se continua comanda si se confirma sau se modifica datele introduse. Imediat dupa trimiterea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda. Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre tipografia noastra. Acceptam si comenzi prin email. Produsele le veti primi prin modalitatea de transport dorita.

Pentru a comanda produse de pe website-ul Centrografic, folosește butonul de “Comandă” de la fiecare produs. Produsele comandate vor fi introduse in cosul de cumpăraturi.

Odată produsele alese, deschide secțiunea “Coșul Meu”, pentru a vizuliza comanda. Modifică cantitatea produselor / șterge produse din listă și trimite comanda.